“ EXPERT IN GEBOGEN DAK- EN GEVELBEKLEDING ”

Specials

Dupral is ingericht voor de meest uiteenlopende speciale producten:

 • Walsen van vlakke platen (zowel recht als conisch)
 • Zetten van cassette-panelen
 • Fabriceren van strakke prefab hoekstukken

Gewalste Kappen

Gewalste kappen worden door een 3- rollen-wals in de gewenste radius gemaakt. Tevens is het mogelijk om taps toelopende producten te maken. Eventuele extra zettingen aan de walskap behoren uiteraard tot de mogelijkheden.

Het is zowel mogelijk in staal, aluminium, koper als zink. De maximale dikte is 3.0 mm

Er zijn bij Dupral meerdere uitvoeringen mogelijk, bij vragen neemt u gerust contact met ons op.

  Cassettes

  Cassettes worden uit vlakke plaat gestanst en daarna gezet. Deze kunnen in elke gewenste afmeting gefabriceerd worden. Er kunnen ook hoekcassettes van gemaakt worden in elke gewenste hoek.

  De montage is eenvoudig doordat alleen de bovenzijde vast gezet dient te worden en daarna de onderzijde van de  volgende er  boven opgezet kan worden (messing/groef  principe).

  Bij grotere afmetingen is het inwendig verlijmen van Eps-schuim mogelijk en zelfs wenselijk (ter vergroting van stijfheid).

  Hoekstukken

  Hoekstukken kunnen van elk gewenste profiel type gefabriceerd worden, in alle mogelijke hoeken en zowel in een inwendige als uitwendige hoek.

  De hoek wordt als eerste uitgezaagd en gezet. De gezaagde stukken worden in de juiste hoek gezet en door middel van een hoeklijn met popnagels bevestigd. Hierdoor blijft de hoek behouden. Als laatste wordt het hoekstuk aan de buitenzijde met een kitrand afgewerkt, eventueel in de kleur van de plaat.

  Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.

   This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.